Η εταιρεία μας

Ποιοι ειμαστε

H GLOBASSURE s.m.p.c. είναι μία νέα εταιρία δραστηριοποιούμενη στην αγορά ασφαλιστικών πρακτορεύσεων, με εξειδίκευση στα διεθνή προγράμματα υγείας & ταξιδίου, τις επιχειρηματικές & εμπορικές ανάγκες και την εξυπηρέτηση σύνθετων κινδύνων ατομικών & οικογενειακών ασφαλίσεων.

Η αποστολη μας

H GLOBASSURE, σεβόμενη την διαχρονική παράδοση των ιδρυτών της στην ασφαλιστική αγορά, θα προσφέρει πάντα ποιοτικά προϊόντα, υπεύθυνη & επαγγελματική εξυπηρέτηση με σύγχρονο και καινοτόμο τρόπο, σε όλους τους τομείς της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης που ασκεί, με την βασική υπόσχεση της διαρκούς δημιουργίας υπεραξίας για τους πελάτες, τους συνεργάτες, τους υπαλλήλους, τους εταίρους και την κοινωνία εν γένει.

Το οραμα μας

Οραματιζόμαστε την GLOBASSURE να εξελίσσεται σε μία από τις μεγαλύτερες και παραγωγικότερες εταιρίες στον κόσμο στην αγορά της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης των διεθνών προγραμμάτων ασφάλισης υγείας & ταξιδίου. Οραματιζόμαστε την GLOBASSURE ως μία διαρκώς και σταθερά αναπτυσσόμενη κερδοφόρο εταιρία υπόδειγμα εντός και εκτός των ελληνικών συνόρων, βασιζόμενη στην καινοτομία, στον επαγγελματισμό, στην συνέπεια, στο ήθος και στην κοινωνική ευαισθησία, προοδεύοντας μαζί με τους πελάτες της, τους συνεργάτες της, τους υπαλλήλους της και την κοινωνία.