Διεθνή προγράμματα ασφάλισης υγείας & ταξιδίου


Προς το τέλος του 20ου αιώνα, η παγκοσμιοποίηση και η ανάπτυξη του διεθνούς εμπορίου σε συνδυασμό με την πτώση του κόστους των διεθνών ταξιδιών δημιούργησε μία παγκόσμια αγορά για εξειδικευμένους επαγγελματίες, μία νέα παγκόσμια μεσαία τάξη. Σύμφωνα με τα στατιστικά του ΟΗΕ, πάνω από 232 εκατομμύρια άνθρωποι, ήτοι το 3,2% του παγκόσμιου πληθυσμού, διέμεναν εκτός της χώρας τους το 2013.

Ως αποτέλεσμα, με βάση και ότι η κάθε χώρα είχε το δικό της σύστημα κοινωνικής ασφάλισης -πολλές φορές αμφισβητούμενης ποιότητας - και ιδιωτικών υπηρεσιών υγείας, αυτοί οι επαγγελματίες και οι οικογένειες τους δεν μπορούσαν με την κάθε διεθνή μετακίνηση να εξασφαλίσουν το επίπεδο διαβίωσης τους σταθερό όσον αφορά την υγειονομική τους περίθαλψη και την κάλυψη των σχετικών εξόδων.Ταυτόχρονα, η ανάπτυξη της ιατρικής, η δημιουργία νέων φαρμάκων & τεχνολογιών, η υψηλή εξειδίκευση κλινικών και ιατρών παγκοσμίως, δημιούργησε μία elite επαγγελματιών και κέντρων υγειονομικής περίθαλψης, η οποία παρείχε πρόσβαση μόνο στους πελάτες με μεγάλη οικονομική επιφάνεια.

Η δημιουργία των διεθνών προγραμμάτων υγείας & ταξιδιών αντιμετώπισε ακριβώς αυτές τις εξελίξεις, παρέχοντας την δυνατότητα συνεχούς κάλυψης και διαρκούς εξυπηρέτησης, χωρίς περιορισμούς στην πρόσβαση, ασχέτως της χώρας μόνιμης διαμονής και του ταξιδιωτικού προορισμού.

Η GLOBASSURE είναι μία από τις λίγες εταιρίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό που εξειδικεύεται στα διεθνή προγράμματα ασφάλισης υγείας & ταξιδίου, μετρώντας πάνω από μια δεκαετία συνεχούς ανάπτυξης και συσσώρευσης τεχνογνωσίας σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες εταιρίες διεθνών προγραμμάτων ασφάλισης υγείας. Παράλληλα, δημιούργησε το www.healthcare24.gr, έναν εξειδικευμένο ιστοχώρο πληροφόρησης και τιμολόγησης των σχετικών προγραμμάτων.